FOTOPRINT PÅ LÆRRED

Få dine bedste fotos på rigtig malerlærred og opspændt på blindramme

Et banner kan laves i alle størrelser og i alle farver, og det kan laves med præcis det tryk eller fotoprint, som du ønsker. Men for at vi kan lave det bedst mulige banner for dig, skal vi vide, hvor du skal bruge dit banner. Vi kan levere et banner til alle formål og i alle situationer, herunder til brug på stilladser i forbindelse med facaderenoveringer af almindelige bygninger og højhuse.

få dit Fotoprint på lærred med blindramme

Du kan få dine bedste fotos og billeder på et banner, men du kan også få dem på et rigtigt malerlærred, og du kan få det opspændt på en blindramme. Det er et superlækkert produkt, der holder i mange år, og det er langt billigere, end du tror.

Vi opspænder fotoprint på en 19 millimeter blindramme, der egner sig godt til eftermontering af svæve-rammer. Eller på en dobbeltramme på 38 millimeter, der er lidt mere rustik og er dekorativ i sig selv. I vores galleri kan du finde eksempler på collager og fotoprint, som vi har lavet.

Vi kan i øvrigt lave et banner eller et fotoprint direkte fra fotos i dit digital-kamera, og derved kan det næsten ikke blive nemmere. Vi har kunder fra mange steder i Jylland, men især fra Viborg, Randers og Silkeborg, og du er også velkommen til at få lavet et fotoprint eller et banner.

Vi designer dit banner eller dit fotoprint på lærred

Vi er altid klar med hjælp til design af både banner og fotoprint. Vores dygtige medarbejdere er alle faguddannede og er klar til at løfte enhver opgave i forbindelse med et banner. Og vi sætter alle sammen pris på at levere et kvalitetsprodukt, som du vil blive glad for. Ring til Skiltemaleren ApS på telefon 20 81 69 47 eller send en mail på allan@skiltemaleren.dk for mere information om banner og fotoprint.​

KONTAKT OS I DAG​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​​

Skiltemaleren ApS

Søgade 4, 8643 Ans By

Telefon: (+45) 20 81 69 47

Mail: allan@skiltemaleren.dk

CVR: 34604053

✩ Vi er blevet vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 19 anmeldelser på Facebook

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.