Tryk af visitkort og andre tryksager

Vi tilbyder en række forskellige tryksager, herunder blandt andet tryk af visitkort, kuverter, brevpapir og fakturapapir.

Skiltemaleren ApS tilbyder alle former for tryksager. Det kan for eksempel være tryk af visitkort, kuverter, brevpapir, flyers, plakater samt fakturapapir med og uden giro-perforering. Vi leverer med andre ord alt i tryksager, og trykkvaliteten er altid helt i top og til ganske konkurrencedygtige priser.

Vi trykker stort og småt, både tryk af visitkort og andre tryksager

Vi klarer alt, stort som småt, herunder små tryksager som visitkort. Vi trykker både digitalt og med offset-teknologi for vores kunder i Silkeborg, Viborg, Randers og resten af Jylland. Du kan få lige den type og stil, som passer til dig og din virksomhed.


Valg af det rigtige materiale til dine tryksager

Skiltemaleren ApS leverer altid den allerbedste løsning, så du får de bedste tryksager hver gang. Vi har mange typer af materialer til at trykke på. Skal du have trykt invitationer eller bordkort til et bryllup, en barnedåb eller en anden stor dag, der skal fejres, så trykker vi gerne det hele. Derved kan vi lave en sammenhæng mellem selve festen og alt det trykte.

Vi gør det samme for firmaer, hvis I for eksempel skal lave en kampagne. Her sørger vi også for, at det hele hænger sammen i alt fra bannere og plakater til pjecer og andre tryksager. Ring på telefon 20 81 69 47, hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel omkring tryksager. 

Få et tilbud på tryk af visitkort

Vi er altid klar med et godt tilbud på tryk af visitkort og andet trykarbejde. Du kan naturligvis også komme forbi vores kontor, så du kan få vores papirmateriale mellem hænderne, før du træffer dit valg om dine tryksager.

KONTAKT OS I DAG​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​​

Skiltemaleren ApS

Søgade 4, 8643 Ans By

Telefon: (+45) 20 81 69 47

Mail: allan@skiltemaleren.dk

CVR: 34604053

✩ Vi er blevet vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 19 anmeldelser på Facebook

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.