Bildekoration – print på bil i forskellige designs

Vi tilbyder enhver form for bildekoration og print på bil. Vi tilbyder forskellige designs, der bliver tilpasset logo, farveønsker med videre. Der er ingen biler, som er for små eller for store til os, da vi dekorerer alt fra minibiler og motorcykler til de største lastbiler. Vores kunder kommer fra forskellige steder i landet, men vi har især mange fra områderne omkring Randers, Silkeborg og Viborg.

Print på bil kan udføres efter dine ønsker

Det stort set kun dig, der sætter grænsen for din bildekoration, ud over færdselsloven. Der er langt flere muligheder inden for print og dekoration af bil end blot fartstriber, uagtet det kan være et super valg til en lille smart sportsvogn. De fleste erhvervsdrivende ønsker en kørende reklame, og det er også muligt for dig.

Smag og bildekoration kan ikke diskuteres, for det er helt igennem dit valg, og vi vil levere et godt stykke håndværk hver eneste gang. Det kan du være sikker på.

Dekoration af bil vil altid handle om, hvad lige netop du synes bedst om. Men er du i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre omkring din bildekoration, herunder den ide, som du går og pusler med, så spørg endelig. Vi hjælper gerne hele vejen fra ide til færdig print på bil.

Lad dig inspirere af andres bildekoration og kom til os

Hvis du har set en bildekoration, der lige er dig, så tag gerne et billede med, uanset om det er fra et blad, eller du selv har taget billedet, så er vi sikre på, at vi kan finde det helt rigtige design til din bil. For mere information om bildekoration og print på bil generelt eller en pris på din kommende opgave, ring til os på telefon 20 81 69 47 eller skriv til vores e-mail allan@skiltemaleren.dk – eller kom forbi os på Søgade i Ans By. Vi er værd at køre efter.

Se nogle eksempler på print på bilen i fotoalbummet herunder - mulighederne er mange.​

KONTAKT OS I DAG​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​​

Skiltemaleren ApS

Søgade 4, 8643 Ans By

Telefon: 20 81 69 47

E-mail: allan@skiltemaleren.dk

CVR: 34604053

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

Vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 25 anmeldelser på F​acebook og Google

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.