OM SKILTEMALEREN APS - Din skiltemaler

Skiltemaleren ApS er en anderledes skiltevirksomhed med traditionelt håndværk, der er krydret med moderne teknologi, men også med motorcykler.

Som skiltemaler producerer vi alt i skilte og reklamematerialer. Det vil sige alt fra facadeskilte til gadeskilte, og alt fra bilreklamer til totalindpakning af biler. Skal du have reklame på bilen, eller skal den pakkes helt ind i film, så det bliver en full size-reklame, så kom ind og tal med vores dygtige skiltemaler. Vores skiltemaler kan designe alt, hvad du ønsker.

En skiltemaler der kan og vil lidt mere

Vi er også leveringsdygtige i alle slags tryksager, og det er til konkurrencedygtige priser. Vi har egen produktion af storformat-print til mange formål, herunder for eksempel fotoprint på lærred, roll-ups samt folieprint til biler, lastbiler, busser, skilte, posters med mere.

Du kan også tale med vores skiltemaler om at få lavet den perfekte gave, som for eksempel et familieportræt, der er printet på lærred, eller få billeder af børnene på en roll-up til deres værelser. Mulighederne er mange, og vores skiltemaler er både dygtig og kreativ.

Det er vores job som skiltemaler at sikre tilfredshed

Kunden skal være tilfreds, og det er vores job som skiltemaler at sikre det. Og når du har fået en god oplevelse ved at handle hos os, så behøver vi ikke længere snakke om, hvorvidt kvaliteten er i top, og priserne er rigtige, for det kan du være sikker på.

Ring i dag til vores skiltemaler på telefon 20 81 69 47 for at få et uforpligtende tilbud, eller kom forbi Skiltemaleren ApS på Søgade i Ans By for at se nogle af de løsninger, som vi allerede har leveret til kunder i blandt andet Bjerringbro, Silkeborg med videre.

Skiltemaleren producerer alt i skilte og reklame materiale. Fra facadeskilte til gadesælgere, og fra bil reklame til total indpakning af biler.

Vi har egen produktion af storformat print til mange formål, f.eks. fotoprint på lærred, roll-ups, eller folie print til biler, lastbiler, busser, skilte, posters mm.

Vi er også leveringsdygtige i alle slags tryksager, til konkurrence dygtige priser. Skal vi også hjælpe dig?

​Ring til os på 20 81 69 47

Eller udfyld vores kontaktformular.​

​Og når dét er på plads, så behøver vi ikke bore i, at kvaliteten er i top, og priserne helt rigtige...  Sådan er det bare!

Vi ses helt sikkert...

KONTAKT OS I DAG​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​​

Skiltemaleren ApS

Søgade 4, 8643 Ans By

Telefon: 20 81 69 47

E-mail: allan@skiltemaleren.dk

CVR: 34604053

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

Vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 25 anmeldelser på F​acebook og Google

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.