Bilindpakning med folie tilbydes

Vi benytter kun de allerbedste produkter på markedet til bilindpakning. Folier til indpakning af bil er en speciel indpakningsfolie, der er beregnet til at modstå den hårde belastning, som en bil bliver udsat for, når den påvirkes af sol, regn, frost og vejsalt.

Vi benytter blandt andet 3M, Arlon, Avery Supreme, APA, samt andre typer folie til bil. Der er stort set frit valg på alle hylder med hensyn til farver og design. Aktuelt er det meget trendy med metalfarver og matte farver til bilindpakning.

Der er mange fordele ved bilindpakning med folie

En bilindpakning beskytter bilen, så lakken holder længere. Det er ideelt til firmabiler, der normalt frasælges i løbet af en årrække. Derved er lakken beskyttet indtil frasalget, og du kan få firmalogo eller reklame på bilen uden at påvirke lakken. Det er samtidig nemt at vedligeholde, fordi det er meget nemmere at vaske end almindelig lak. Det er også nemt at fjerne igen - såfremt garantibetingelserne er overholdt, og uden at få skader på bilen. Det giver med andre ord din bil den bedste beskyttelse.

Du bestemmer selv designet af din indpakning

Her hos skiltemaleren kan du få din bilindpakning, lige som du vil have den. Vi leverer indpakning af bil til kunder fra mange steder i landet, herunder fra Silkeborg, Viborg og Randers. Skal vi lave indpakning til din bil, så den for eksempel får matte døre og resten i højglans, kan vi gøre det.

Kom forbi Skiltemaleren ApS i Ans By eller ring på telefon 20 81 69 47, så vi kan få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud på en attraktiv pris på bilindpakning og sender det til dig; men kommer du forbi, kan vi måske lave det med det samme.

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail allan@skiltemaleren.dk.​

KONTAKT OS I DAG​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​​

Skiltemaleren ApS

Søgade 4, 8643 Ans By

Telefon: 20 81 69 47

E-mail: allan@skiltemaleren.dk

CVR: 34604053

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

Vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 25 anmeldelser på F​acebook og Google

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.