​MC Dekoration

Grundstenen i Skiltemaleren er mærker og stafferinger til motorcykler. Vi har gennem de sidste 10 år lavet mærker til en stor del af de kendteste modeller som kører på de danske landeveje.

Originale mærker er kostbare, og fås kun i et beskedent farve udvalg. Vi kan tilbyde næsten frit valg med hensyn til farve og størrelse - ja kun fantasien sætter grænsen for hvad vi kan lave af logos og farve kombinationer. Med ny printteknologi er det også muligt at lave stafferinger med farveforløb / farveskift. Ring og hør om mulighederne.

...og så til den helt rigtige pris naturligvis.

Hvis vi ikke har logos til din model - så laver vi dem ! Vi sætter en ære i at kunne lave flest mulige modeller.

Vi har lavet et lille galleri, så du kan se eksempler på de stafferinger vi går og laver. Galleriet vil blive løbende udvidet - KIG IND.


Du kan sende os en mail og spørge på mærker til netop din model.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne for netop din motorcykel. Adresse og telefonnummer finder du i bunden af denne web-side.

KONTAKT OS I DAG​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​​

Skiltemaleren ApS

Søgade 4, 8643 Ans By

Telefon: 20 81 69 47

E-mail: allan@skiltemaleren.dk

CVR: 34604053

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

Vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 25 anmeldelser på F​acebook og Google

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.