Facadeskilte, facadebogstaver og lysskilte

Mangler du et nyt facadeskilt til din butik, din klinik, dine kontorlokaler eller noget helt fjerde? Så kan vi hjælpe dig. Hos Skiltemaleren ApS har vi mange års erfaring inden for blandt andet facadeskilte, lysskilte og mange andre former for skilte og tryksager.

Vores typiske kunder er erhvervskunder, der er beliggende i områderne omkring Randers, Viborg og Silkeborg, men vi tilbyder facadeskilte og facadebogstaver til kunder fra hele landet.

Kontakt os og få en pris på vores facadeskilte

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med facadeskilte, eller kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 20 81 69 47, eller du kan skrive til vores e-mail allan@skiltemaleren.dk. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi på vores adresse i Ans By, så vi kan drøfte din opgave.

Nedenfor i galleriet kan du se en række eksempler på nogle af de facadeskilte, vi tidligere har leveret til vores kunder og måske finde inspiration til det skilt, vi måske skal producere for dig.

KONTAKT OS I DAG​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​​

Skiltemaleren ApS

Søgade 4, 8643 Ans By

Telefon: 20 81 69 47

E-mail: allan@skiltemaleren.dk

CVR: 34604053

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

Vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 25 anmeldelser på F​acebook og Google

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.