Tryk på lærred og fotoprint på billedrammer

Få dine bedste fotos på et rigtigt malerlærred og opspændt på blindramme. Vi kan tilbyde tryk på lærred i alle størrelser og farver, og vi kan lave præcis det fotoprint eller lærredstryk, som du ønsker. Som erfaren skiltemaler udfører alle slags tryksager

Fotoprint på blindramme eller dobbeltramme

Du kan få dine bedste fotos og billeder på et rigtigt malerlærred, og du kan få det opspændt på en blindramme. Det er et superlækkert produkt, der holder i mange år, og det er langt billigere, end du tror.

Vi opspænder fotoprint på en 19 millimeter blindramme, der egner sig godt til eftermontering af svæve-rammer. Eller på en dobbeltramme på 38 millimeter, der er lidt mere rustik og er dekorativ i sig selv. I vores galleri kan du finde eksempler på collager og tryk på lærred, som vi har lavet.

Vi kan i øvrigt lave foto på lærred direkte fra billederne på dit digital-kamera, og derved kan det næsten ikke blive nemmere. Vi har kunder fra mange steder i Jylland, men især fra Viborg, Randers og Silkeborg, og du er også velkommen til at få lavet et fotoprint eller få sat dit foretrukne billede på lærred.

Vi designer dit tryk på lærred

Vi er altid klar med hjælp til design af både lærredstryk og fotoprint. Vores dygtige medarbejdere er alle faguddannede og er klar til at løfte enhver opgave. Vi sætter alle sammen pris på at levere et kvalitetsprodukt, som du vil blive glad for. Ring til os på telefon 20 81 69 47 eller send en mail på allan@skiltemaleren.dk for mere information om vores produkter.​ 

KONTAKT OS I DAG​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​​

Skiltemaleren ApS

Søgade 4, 8643 Ans By

Telefon: 20 81 69 47

E-mail: allan@skiltemaleren.dk

CVR: 34604053

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

Vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 25 anmeldelser på F​acebook og Google

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.